dimecres, 6 d’abril del 2016

Ale i Jordi. Comparacions gens odioses

Hi ha comparacions molt clarificadores. El 27 de gener de 2013 vaig penjar un post parlant de l’aleshores diputat tarragoní del PP al Congrés, Alejandro Fernández, actualment també diputat del PP però al Parlament. Hi ressenyava les intervencions fetes en l’any llarg que portava de diputat, elegit el 20 de novembre de 2011. El podeu veure  aquí

Ara he volgut fer el mateix exercici, però amb un altre diputat, en Jordi Salvador. Elegit el 20 de desembre passat, en menys de tres mesos de treball parlamentari porta ja més intervencions parlamentàries i més temps. 

Ja sé que no es tracta d’acumular intervencions com una cotorra –potser aquí l’Ale encara tindria alguna cosa a fer, per això de parlar i no dir res- però és que, a més, en Jordi ha parlat de llei mordassa, de respectar el dret de vaga, del cabal ecològic de l’Ebre, d’investigar el Castor, i de més coses d’aquestes.

Francament, em sembla que, a Tarragona, hi hem sortit guanyant, i molt.


(Foto de José F. León per al diari el PuntAvui, extreta del facebook del Jordi )


1 comentari:

  1. Ja ho pots ben dir que hi heu sortit guanyant. En Jordi Salvador, un ferm defensor del Bcn World dins el seu oasi particular de la UGT del Camp de Tarragona. Ara es veu que és el gran projecte de país que defensa ERC: quin emprenedor, quina capacitat!

    ResponElimina