diumenge, 24 d’octubre del 2010

Tarraco, caspa fuit....

M'havia proposat deixar els temes més o menys territorials a banda, però la realitat és molt dura. Divendres, l'Ajuntament de Tarragona va acordar demanar que el Tramcamp es digui “de Tarragona” i no Camp. Faria riure si, tot plegat, no fes plorar.

Que Tarragona té tones i tones de caspa secular per treure's de sobre és sabut. Però que al segle XXI, amb les coses pendents que hi ha, ens dediquem a aquestes tonteries, i que ho faci un govern que es pretén progressista -i, segur, amb l'aplaudiment de la dreta tarragonina, que és una de les més miserables- ja clama al cel.

El que més m'emprenya és el pretès caràcter racional o científic, dient que “és el nom que més identifica el territori”. Serà el territori de la província espanyola! Mireu, si no, l'abast del projecte del Tramcamp. I ara ja podem tenir muntada una altre polèmica estúpida, com la de l'aeroport, o la de l'estació de l'AVE.

No n'aprendrem mai.  

2 comentaris:

  1. ara ja t'he llegit, comparteixo les teves tesis, i molt bona la definició que m'has comentat del TRAMCAMP (tarragona- reus- àrea metropolitana - camp) !!!

    ResponElimina
  2. Avui encara t'emprenyes? Als mediterranis ens agrada divagar sobre el sexe dels àngels. I al Port com li hem de dir? Em sembla recordar que ocupa part de la platja, dita antigament, de la Canonja (almenys ens els mapes de la marina). Podria ser una altra controvèrsia estúpida per sumar a la llista, no?

    ResponElimina